facebook_pixel

Julkaisemme urheiluaiheista podcastia urheilijoiden, valmentajien ja terveysalan ammattilaisten kanssa. Urheilijavieraita tulee olemaan monen eri lajin Suomen huipulta. Vieraaksi on tulossa muun muassa voimanosto, crossfit, jalkapallo, jääkiekko ja lumilautailu huippuja. Jaksoissa keskitytään treenaamiseen, ravintoon ja urheilijana menestymiseen. Haastattelemme eri lajeissa ja eri urheilun osa-alueilla menestyneitä henkilöitä, joilta kaivamme esiin heidän parasta osaamistaan.

Ensimmäisen jakson vieraana on Crossfit-urheilija Ilari Lintinen. Ilari on kilpaillut Crossfitissa vuodesta 2011, jolloin hän otti Karjalan kovin -kilpailun voiton. Keskustelemme Ilarin harjoittelusta, Crossfitista lajina ja siihen liittyvistä oheisilmiöistä, douppaamisesta, päihteistä sekä harjoitteluun ja elämään asennoitumisesta.

Tämän ja tulevat jaksot voit kuunnella soundcloudista ja myöhemmin myös iTunesista. Toiveesi haastateltavista voit esittää maililla osoitteeseen [email protected] tai kommentoimalla blogiin.

Podcastin tuotannon mahdollistaa luomulaatuisiin elintarvikkeisiin keskittynyt Foodin. Heidän tuotteisiinsa voit tutustua osoitteessa fitnessfirst.fi/pessi. Olen kasannut sinne omia suosikkejani. Alekoodilla pessi saat -10% alennuksen kaikista tuotteista.

Alla vielä video Ilarin crossfit treeneistä, jonka kuvasin nauhoitusta edeltävästä harjoituksestamme. Itse tipuin radalta metri ennen loppua, joten omaa tyylinäytettäni ei tarvitse esitellä. Myös painista jäi vähän kerrottavaa. Musta silmä muistutti seuraavan viikon, että turpaan tuli ja huolella.

Toivottavasti haastattelu ja video antavat inspiraatiota harjoitteluusi. Tsemppiä treeneihin!
– Pessi

Artikkelikuva: Esa Ylijääskö

Comments

comments