facebook_pixel

Haastattelin kolmanteen podcast jaksoon yhtä Suomen suosituimmista personal trainereista, Tomi Kokkoa. Tomi on leaninfiveweeks challengen perustaja ja suositun valmennuskonseptin päävalmentaja.  Hän on noussut viime aikoina otsikoihin tehtyään dokumentin 30 päivän ihmiskokeestaan, jossa hän noudatti ravitsemussuositusten raameihin sopivaa ruokavaliota.

Keskustelemme Tomin kanssa 30 päivän ihmiskokeesta ja sen tuomista oivalluksista. Tomi kertoo myös suunnitelmansa dokumentin seuraavista esityskerroista. Tällä hetkellä dokumenttia ei siis voi nähdä missään ja sen ovat nähneet vain ensi-illassa olleet muutama sata suomalaista. Dokumentin lisäksi keskustelemme yleisesti ravitsemuksesta, itsensä mittaamisesta ja treenin ja levon tasapainottamisesta. Lisäksi Tomi Kokko jakaa mietteitään valmentajana menestymisestä ja tuloksekkaan valmennuskonseptin rakentamisesta.

Shown sponsorina toimii laadukkaisiin ruokiin ja lisäravinteisiin keskittynyt Foodin. Foodinin tuotteista saat -20% Fitnessfirst verkkokaupassa alekoodilla podcast keskiviikkoiltaan 6.4. kello 23.59.

Suosittelen testaamaan ainakin Foodinin laadukkaita proteiinituotteita. Kuvan herne- ja riisiproteiinit ovat omat valintani palautusjuomaan ja proteiinilisäksi.

Hyödynnä tästä -20% alennus.

pessipeura_foodin

Ohjelman toisena sponsorina toimii lääkärikeskus Antioksidanttiklinikka. Antioksidanttiklinikalla voit tehdä laajoja verimittauksia ja selvittää muun muassa hormonien kuten testosteronin tasot, vitamiinitasot kuten D-vitamiinin ja hivenainetasot kuten sinkin ja magnesiumin pitoisuudet veressäsi. Antioksidanttiklinikalta saat myös monipuoliset ja tasokkaat lääkäripalvelut. Antioksidanttiklinikan lääkärit ovat perehtyneet muun muassa sairauksien ravitsemussyihin kohdistuvien hoitojen toteuttamiseen.

Seuraa Tomi Kokkoa:
Kotisivut: www.tomikokko.com
Facebook: Tomikokko.com
Instagram: @tomikokko

Comments

comments