facebook_pixel

Tämän kertainen haastatteluvieraani on terveysblogiskenen perusteellisin artisti Vladimir Heiskanen. Vladimir on herättänyt monien terveysalan toimijoiden huomion äärimmäisen hyvin taustoitetuilla kattavilla artikkeleillaan monista eri aiheista. Myös minä vakuutuin ja pyysin Vladimirin avukseni testosteroniaiheisen e-kirjan kirjoittamiseen. En varmasti olisi saanut yhtä hyvin taustoitettua ja kattavaa kirjaa yksin aikaiseksi, joten olen todella kiitollinen yhteistyöstämme.

Vladimirin artikkeleita voit lukea hänen suomenkielisestä ja englanninkielisistä blogeistaan. Suosittelen lämpimästi ainakin vuorokausirytmiä käsittelevien artikkeleiden lukemista. Laadukasta asiaa löytyy myös muun muassa lihavuudesta, kilpirauhasen toiminnasta ja glysiinistä.

Iso kuuntelijatarjous podcastin yhteistyökumppanilta

Podcastin yhteistyökumppanina toimii Foodin ja Fitnessfirst.fi. Saat Fitnessfirst.fi verkkokaupasta kaikista tuotteista -20% alennuksen alekoodilla podcast. Alennus on voimassa 29.4 saakka!

Omia suosikkejani fitnessfirstillä ovat muun muassa:
– Jauhemuotoinen magnesium
– Helppokäyttöinen pika-reishi
– Luomulaatuinen herneproteiini

Haastattelun sisällysluettelo:

● Esittely (0:00)
● Terveyskeskustelu (4:05)
● Lihavuus (12:30)
● Suola ja kalium (24:50)
● Vuorokausirytmi (29:40)
● Punainen valo (37:40)
● Stressinhallinta (46:55)
3
Minun ja Vladimirin yhdessä kirjoittamaan Testo-Opas e-kirjaan voit tutustua tästä. Saat -15% alennuksen kirjasta alekoodilla podcast.

Suosituimpia aiempia jaksoja:

Haastattelussa Tomi Kokko: 30 päivän ihmiskoe, ravitsemussuositukset ja valmentajana menestyminen
Lukkopainija Tuomas Simola kertoo kuinka hän aikoo nousta maailman parhaaksi lajissaan
Haastattelussa neljän lajin mustavyö Timo Räkköläinen

Comments

comments