facebook_pixel

Podcastin toisessa jaksossa vieraana on kamppailusali Hipkon perustaja ja kokenut kamppailu-urheilija Timo Räkköläinen. Pääsin haastattelemaan todellista kamppailulajien monitaituria, sillä Timolla on mustat vyöt neljästä eri lajista ja kilpailukokemusta niissä kymmenien vuosien ajalta. Hän palasi 12 vuoden kisatauon jälkeen kilpailemaan vuonna 2011 voittaen muun muassa kaksi SM-kultaa hapkidossa.

Haastattelussa syvennymme kamppailu-urheilun harrastamiseen ja kamppailulajeissa menestymisen vaatimuksiin. Itsepuolustustaitoja käsittelemme sekä harjoittelun että tosielämän tilanteisiin soveltamisen kannalta. Timo avaa myös omia rutiinejaan, joiden avulla hän huolehtii palautumisestaan ja henkisestä vireestään. Käsittelemme muun muassa ravintoa, lepoa, meditaatiota ja lihashuoltoa. Jakso tarjoaa mielenkiintoista sisältöä jokaiselle hyvästä suorituskyvystä kiinnostuneelle.

Jakson yhteistyökumppanina toimii luomulaatuisiin ruokiin ja lisäravinteisiin keskittynyt Fitnessfirst.fi. Omia suosikkejani sieltä, joita käytän säännöllisesti ovat maca, ashwagandha, mantelitahna, kreatiini ja riisiproteiini. Saat -20% alennuksen kaikista tuotteista alekoodilla podcast tehdessäsi tilauksen 27.3. Hyödynnä alennus osoitteessa fitnessfirst.fi.

Timo Räkköläisen kisatempaus syksyllä 2011

Seuraava video kertoo Timon paluusta kilpailuareenoille 12 vuoden tauon jälkeen. Video kertoo Timon valmistautumisesta kisoihin, tunnelmista matkan aikana ja sisältää koosteita syksyn aikana käydyistä otteluista. Kilpailuohjelmassa on vapaaottelua, pysty- ja mattohapkidoa, taekwondoa ja jui-jitsua.

Kenet haluaisit vieraaksi podcastiin? Vierasehdotuksesi ja kysymykset tuleville vieraille voit lähettää osoitteeseen [email protected] tai kommenttina tähän blogipostaukseen. Seuraavien jaksojen vieraina ovat personal trainer Tomi Kokko sekä vapaaotteluammattilainen Marcus Vänttinen.

Terveisin Pessi

Comments

comments