facebook_pixel

Hierontapallo 12cm – keskikova (mm. lonkan mobilisointiin)

17,90

Keskikokoinen keskikova hierontapallo on valtavan monikäyttöinen väline etenkin alaselän, olkapään ja lonkan hierontaan.

Keskikokoinen hierontapallo on syytä valita silloin, kun haluat monipuolisen, mutta hieman hennomman välineen verrattuna pieneen hierontapalloon (lacrosse palloon). Saat suurimman hyödyn käyttämällä molempia palloja.

Alla löydät tarkempia vinkkejä hierontapallon käyttöön!

Osasto:

Voimista lantiota

pakara2 medius

Miksi?

Lantio liikuttaa kehoa, ja tämän alueen lihasten toiminta vaikuttaa siten kaikkeen fyysiseen tekemiseen. Kehittääksemme voimakkaan lantion ja ison maastavetotuloksen meidän on herätettävä pakarat talviuniltaan. Elämä täynnä istumista on heikkoa aikaa pakaroille, ne heikkenevät ja kuihtuvat. 

Miten?

Aseta pallo pakaran alle ja makaa rennosti selälläsi (Kuva 1). Rullaile koko pakaran aluetta pienellä pyörivällä liikkeellä. Aktivoidaksesi pakaraa tehokkaammin voit silloin tällöin jännittää pakaraa voimakkaasti muutaman sekunnin ajan. Käänny kyljellesi ja hiero myös lantion sivulla olevia kudoksia (Kuva 2).

ihp_pakara1 ihp_lantio1

 

Mobilisoi olkapäitä

ulkokiertäjät

Miksi?

Lapaluu ja olkanivel on valtavan monimutkainen toiminnallinen kokonaisuus. Monet pienet lihakset ja jänteet muodostavat ison ja voimakkaan nivelen jonka liikerata on valtava. Toimiakseen optimaalisesti kaikki nämä pienet kudokset tarvitsevat sekä liikkvuutta että stabiilisuutta.

Miten?

Aseta pallo lapaluun tai takaolkapään alle. Makaa selälläsi tai kuvien näyttämällä tavalla hieman kyljelläsi. Tässä asennossa voit rullailla pienellä liikkeellä, tai kääntää olkavartta ulkokiertoon ja sisäkiertoon (Kuvissa).

ihp_lapa4 ihp_lapa3

Comments

comments