facebook_pixel

HighRoller 2.0 putkirulla – pinkki

89,00

Kotimainen, huippulaatuinen ja muuntuva telineessä oleva putkirulla.

HighRoller 2.0 on käyttömukavuudessaan ja tehokkuudessaan ylivoimainen verrattuna tavalliseen putkirullaan. Se on monien huippu-urheilijoiden ja fysioterapeuttien ykkösvalinta lihashuoltoon.

High Rollerin avulla

  • Saat hierottua lihaksiasi, joita et normaalisti pysty hieromaan
  • Saat pidettyä lihakset rentoina, mikä on tehokkain tapa saada tuloksia Foam Rollauksella
  • Highroller 2.0:ssa on estetty tukijalkojen liukuminen ja paranneltu itse rullaa 

Lue lisää tarkemmin käyttökeinoista ja hyödyistä alapuolelta.

Varasto loppu

Osasto:

Kotimainen huippulaatuinen ja muuntuva telineessä oleva putkirulla. High Roller 2.0 on käyttömukavuudessaan ja tehokkuudessaan ylivoimainen verrattuna tavalliseen putkirullaan. Se on myös monien suomalaisten huippu-urheilijoiden ja fysioterapeuttien ykkösvalinta lihashuoltoon.

High Roller kokemuksia:

”Laadukkain rulla mitä olen käyttänyt. Vaahtomuovi ei irtoa putkesta ja kestää painavempaakin käyttäjää hyvin. Osat ovat laadukkaita ja niistä saa kasattua rullan niin, että koko kehon rullaa helposti.
Suosittelen, paras ostos lihashuollon suhteen.” – Henri

High Roller 2.0 pyörii telineessä ja pysyy siten paikoillaan hieronnan aikana. Tämän ansiosta saat hierottua lihaksiasi tehokkaasti pienemmällä vartalon liikkeellä ja pidettyä ne helposti rentoina. Vain rentojen lihasten hierominen tuo kunnon tuloksia. High Roller 2.0 versiossa on uutuutena alumiinijalat, joissa gripperi pohjat molemmissa korkeuksissa estämässä rullan liukumista pois alta.

Muunneltavuutensa ansiosta High Roller soveltuu hyvin kaikkien lihasten hierontaan. Matalaan asentoon säädettynä on hyvä hieroa pakaroita ja selkää. Korkeassa asennossa pohkeiden, reisien ja käsivarsien hieronta on helppoa ja paljon tehokkaampaa kuin tavallisella putkirullalla.

Alta näet videoitamme High Rollerin käytöstä. Tilaa omasi haluamasi värisenä, niin pääset nauttimaat tehokkaasta ja vaivottamasta lihashuollosta!

Seuraavalta videolta näet kuinka High Roller poikkeaa tavallisesta putkirullasta… 

High Roller on loistava väline rintarangan mobilisointiin

Ja sopii myös takareiden hoitoon

Comments

comments

Lisätiedot

Paino 4 kg
Mitat 55 × 16 × 16 cm
Väri

Musta, Pinkki