facebook_pixel

Joogamatto

39,90

– Erinomainen pito jopa Hot Joogassa
– Pintarakenne mahdollistaa nopeat harjoitteet ja kääntymiset
– Tukeva materiaali tekee seisoma-asanoista tukevia ja on ideaali kaikkiin tasapainoharjoituksiin. Ei veny eikä pauku mihinkään suuntaan, kuten monet muut matot.
– Sopii erinomaisesti Ashtangaan, Hot Joogaan ja Flow-harjoituksiin
– Matto paranee käytössä
– Loistava alusta kehonhuoltoon
– Matto on 180 senttiä pitkä ja 60 senttiä leveä

Varasto loppu

Avainsana tuotteelle

Tämä matto on loistava väline niin joogaan kuin kaikenlaiseen kehonhuoltoonkin. Sen päällä on miellyttävää tehdä hierontaa. Matto on sopivan ohut, jotta saat hyvin painetta hierontaan. Se ei siis ole liian pehmeä hieronta-alustaksi. Tämä matto sopii loistavasti myös highrollerin alla käytettäväksi.

Näin säilytät mattoa oikein:
Rullaa matto tiiviille rullalle niin, että käytettävä puoli jää ulospäin (näin mattosi lepää aina suorana ja litteänä harjoituksen ajan, eikä se ala irvistää kulmista)

Maton käyttöönotto:
Matto vain paranee käytössä. Jos se vaikuttaa sinusta alussa liukkaalta, niin voit levittää matolle karkeaa suolaa ja hieroa sitä kostealla sienellä. Anna kuivua käsittelyn jälkeen mieluiten auringossa.

Maton puhdistus:
Voit käyttää maton pesuun mitä tahansa yleispuhdistusainetta. Pese matto pehmeällä kostealla sienellä. Huuhtele sen jälkeen hyvin ja ripusta se kuivumaan. Käytä pesuun mahdollisimman vähäsaippuaista liuosta. Älä pese mattoa pesukoneessa, koska sen paino saattaa rikkoa koneesi!

Comments

comments