facebook_pixel

2 x Floss band – ”Kompressionauha” nivelten huoltoon

19,90

Kompressionauha on oikeaoppisesti käytettynä valikoimamme tehokkain väline nivelten toiminnan parantamiseen!

Nauha kiedotaan tiukasti raajan tai nivelen ympärille, jolloin se tuottaa voimakkaan kompressioefektin. Kun tämä kompressio yhdistetään liikkeeseen, eli pakotetaan kompression alla olevat kudokset liikkumaan liikuttamalla niveliä, kudoksia hoitava ja mobilisoiva efekti on valtavan tehokas.

Paketissa kaksi nauhaa, musta ja punainen.

Musta – Light: 208 cm * 5 cm * 1 mm

Punainen – Heavy: 208 cm * 5 cm * 1 mm

Varasto loppu

Kudoksia tulee mobilisoida toiminnallisissa ja käytännöllisissä asennoissa, asennoissa joita me haluamme käyttää. Jos haluat pystyä kyykkäämään hyvin, sinun tulisi harjoitella ja mobilisoida kyykyssä. Kompressionauhan kanssa tämä onnistuu koska se eroaa muista kehonhuoltovälineistä siten, että se ei rajoita liikkumistasi kehonhuollon aikana. Kompressionauha on valintamme erityisesti polvien, kyynärpäiden ja nilkkojen hoitoon, mutta myös esim. reisien ja pohkeiden hoitoon.

Polven hoito kompressionauhan avulla

Kiedo nauha polven ympärille niin tiukalle kuin uskallat kuvien näyttämällä tavalla, älä kiedo nauhaa polvilumpion yli. Tämän jälkeen käy syvässä kyykyssä 10-20 kertaa.

voodoo1 voodoo2voodoo3 voodoo4

Kyynärpään hoito kompressionauhan avulla

Kiedo nauha kyynärpään ympärille niin tiukalle kuin uskallat, ojenna ja koukista kyynärpäätä kuvan näyttämässä asennossa.

voodoo6 voodoo7

Poista nauha parin – kolmen minuutin jälkeen tai heti jos esiintyy pistelyä tai tunnottomuutta, tai jos raaja alkaa näyttämään kuolleen väriseltä. Kompressionauhan käyttö saattaa tuntua hieman epämukavalta mutta älä huolestu, tavallisesti tämä johtuu vain ihokarvoista.

Comments

comments