facebook_pixel
Ale!

Lacrossepallo, kova hierontapallo 5 kappaletta

34,50 24,90

Lacrosse pallo on pienempi ja kovempi verrattuna muihin hierontapalloihin.

Lacrosse pallo on tehokas täsmäväline. Sillä saat hartijan, niskan, olkapään, lonkan ja jalkapohjan jumit poistettua erittäin tehokkaasti.

Saat parhaan tehon aikaan, kun käytät samalla Keskikokoista Hierontapalloa, joka on astetta hellävaraisempi.

Alla löydät vinkkejä lacrosse pallon käytöstä!

Osasto:

Kehitä tasapainoa

saari2pohje2

Miksi?

Jatkuvasti kenkään survottu jalka ei koskaan saa mahdollisuutta voimistua ja kehittyä. Tämän seurauksena jalan sidekudokset jäykistyvät, pohkeen ja säären lihakset menettävät liikkuvuutensa, ja jalan luut menettävät kykynsä toimia tarkoituksenmukaisella tavalla. Jalan lihakset jäävät heikoiksi koko paketti toimi aika huonosti alustana jonka päällä meidän tulisi pystyä tasapainoilemaan.

Miten?

Pohkeen ja säären lihaksia voi hieroa kuvien näyttämällä tavalla. Aseta pallo lihaksen alle ja hiero pienellä ja hitaalla liikkeellä, tämän lisäksi voit ojentaa ja koukistaa nilkkaa. Myös itse jalkaa kannattaa hieroa seisomalla pallon päällä ja rullailemalla koko jalkapohja läpi.

php_sääri2  php_pohje

Mobilisoi olkapäitä

ulkokiertäjät

Miksi?
Lapaluu ja olkanivel on valtavan monimutkainen toiminnallinen kokonaisuus. Monet pienet lihakset ja jänteet muodostavat ison ja voimakkaan nivelen jonka liikerata on valtava. Toimiakseen optimaalisesti kaikki nämä pienet kudokset tarvitsevat sekä liikkvuutta että stabiilisuutta.

Miten?

Makaa selälläsi ja aseta pallo lapaluun tai takaolkapään alle. Tässä asennossa voit rullailla pienellä liikkeellä, tai kääntää olkavartta ulkokiertoon ja sisäkiertoon (Kuvissa).

ihp_lapa1  ihp_lapa2

 

Comments

comments