facebook_pixel
Ale!

Lihastohtori 2 – Hautaa humpuuki, tutkitulla tiedolla tavoitteisiin

34,90 9,90

Yli 20.000 kappaletta myyneen menestyskirjan jatko-osa auttaa lukijaa erottamaan humpuukin näyttöön perustuvasta tiedosta treenissä, ravinnossa ja terveydessä.

Mukana myös tutkittuun tietoon perustuvia ohjeita lihasvoiman kehittämiseen ja tulokselliseen treeniin.

Lihastohtorina tunnettu Juha Hulmi on Suomen suosituimpia harjoittelusta ja terveydestä tieteellisestä näkökulmasta kirjoittavia kirjailijoita. Kirjojen lisäksi hän ylläpitää suosittua Lihastohtori blogia.

Varasto loppu

Moni tavoittelee parempaa hyvinvointia ja sporttista kuntoa. Elämme kuitenkin maailmassa, joka tulvii vaihtoehtoisia faktoja ja valeuutisia. Epäolennaisen erottaminen olennaisesta on vaikeaa, minkä vuoksi moni sortuu humpuukiin. Tutkitulle tiedolle onkin yhteiskunnassa suurempi tarve kuin koskaan.

Kirja koostuu neljästä kokonaisuudesta: ensimmäisessä osassa tarjotaan eväitä kriittiseen ajatteluun ja tutkitun tiedon merkityksen ymmärtämiseen. Toisessa osiossa käsitellään treenaamiseen, ravintoon, terveyteen ja fysiologiaan liittyviä humpuuki-ilmiöitä, ja samalla opitaan erottamaan olennainen epäolennaisesta. Kolmas osio sisältää tiiviin katsauksen ja esimerkkejä tutkimustiedon maailmasta treenissä, ravinnossa ja elintavoissa. Kirjan lopussa ovat suositukset liikuntaan, ravintoon, hyvinvointiin ja terveyteen unohtamatta päivitettyjä ohjeita lihasten koon ja voiman kasvuun sekä rasvanlähtöön.

Tieteen popularisoinnista palkittu Juha Hulmi on lihaksia ja fysiologiaa päätyönään tutkiva akatemiatutkija ja liikuntafysiologian dosentti. Hän pitää suosittua Lihastohtori blogia ja julkaissut yli 20 000 kappaletta myyneen Lihastohtori kirjan. Kirja on jatkoa Hulmin esikoisteokselle.

Lihastohtori kävi ensimmäisen kirjan julkaisun yhteydessä haastateltavana Primemovementin podcastissa. Voit kuunnella haastattelun tästä ”Miksi jokaisen kannattaa tehdä lihaskuntoharjoittelua?”

Comments

comments