facebook_pixel
Ale!

Theracane hierontakoukku

49,90 39,90

Theracane on markkinoiden laadukkain hierontakoukku. Se valmistetaan Yhdysvalloissa komposiitista. Sen vahvan rakenteen ansiosta koukku ei jousta käytössä ja sillä saa hyvän tuntuman hieronnassa.

Koukussa on monia nystyröitä ja otekahvoja, jotka mahdollistavat monipuoliset hierontatekniikat. Tuotekuvista näet esimerkkejä käyttötavoista. Tuotteen mukana saat käyttöohjevihon, josta löydät paljon selkeitä ohjeita hierontaan Theracanen avulla.

Mitat 59x39cm

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Thera Cane® mahdollistaa tehokkaan lihashuollon ja itse toteutettavan syvähieronnan avulla. Tuote soveltuu erinomaisesti monien, myös haastavammin hierottavien lihasryhmien käsittelyn. Tällä nerokkaasti suunnitellulla hierontakoukulla saat tuntuman jokaiseen pieneen pisteeseen lapaluiden välissä ja koko selän alueella, vaikka liikkuvuutesi olisi rajoittunut. Trigger-pisteiden, lihasten kipeiden solmukohtien käsittely on Theracanella on helppoa ja vaivatonta.

Sinun ei tarvitse mennä lattialle makaamaan, vaan voit tehdä suurimman osan liikkeistä istuviltaan tai seisten. Tehokkaan vipuvarren ja kuuden strategisesti sijoitetun hoitopallon ansiosta kovankaan paineen keskittäminen ei vaadi voimia tai väsytä käsiä. Thera Cane on ollut valmistusmaassaan Yhdysvalloissa muun muassa lääkäreiden, fysioterapeuttien ja ammattiurheilijoiden käytössä jo yli 20 vuotta.

Seuraavalta videolta näet esimerkkejä monista hyvistä käyttötavoista hierontaan ja kivunlievitykseen.

Comments

comments