facebook_pixel

Tuplapallo 8 cm – keskikova – mm. rintarangan mobilisointiin

19,90

Tuplapallo on kovasta ja joustavasta polypropyleenistä (EPP) valmistettu omatoimiseen hierontaan ja mobilisointiin tarkoitettu tuplapallo. Se on loistava valinta etenkin rintarangan mobilisointiin ja reisien hierontaan.

Pallon mitat ovat 8×14 senttiä.

Alla löydät vinkkejä tuplapallon käytöstä!

 

Varasto loppu

Osasto:

Suorista ryhtiä

rintaranka

Miksi?
Huonossa tasapainossa oleva selkäranka ei suostu kantamaan suuria kuormia ja kyyryyn juuttunut rintaranka vaikuttaa negatiivisesti koko yläkropan toimintaan. Tietenkin itse rintarangan hyvinvointi ja toiminta kärsii, mutta se vaikuttaa myös lapaluuhun, jolloin kaikki käsien osallistumista vaativat liikkeet vaikeutuvat. Välttääksemme valtavan määrän eri potentiaalisia vaivoja, rintarankaa tulee siis mobilisoida!

Miten?
Parhaiten rintarangan (niskasta keskiselkään) mobilisointi onnistuu putkirullalla tai tuplapallolla. Makaa selälläsi hierontaväline rintarangan alla, anna pään roikkua rentona ja päästä hartioita putoamaan kohti lattiaa, ojenna kädet suoriksi pään ”yläpuolelle” (Kuva 1).
Tämän lisäksi voit nostaa lantiota maasta, jännittää vatsalihaksia ja pitää jännityksen vatsassa sillä välin kuin pudotat lantion takaisin maahan. Huomaa kuinka tämä tehostaa mobilisointia eristämällä rintarankaa. Voit myös halata itseäsi ja keinua puolelta toiselle (Kuva 2).

tupla_rintaranka1  tupla_rintaranka2

Comments

comments