facebook_pixel

Prime Movement Kehonhuoltovalmennus

 

Prime Movement kehonhuoltovalmennuksen tavoite on antaa sinulle puitteet itse kehittää fyysistä autonomiaasi.

Fyysinen autonomia viittaa kykyyn liikkua helposti ja vaivattomasti, lapsen tavoin, mutta myös voimakkaasti, nopeasti ja ketterästi—ilman pelkoa loukkaantumisesta. Se tarkoittaa hyviä motorisia taitoja ja kykyä oppia uusia liikkeitä tai liikunnan taitoja nopeasti.

Muutamaan sanaan kiteytettynä, niin kehonhuoltovalmennuksen tavoite on parantaa fyysistä hyvinvointiasi, toimintakykyäsi ja suorituskykyäsi, sekä opettaa sinua itse kehittämään niitä jatkossakin.

Säännöllisellä ja oikeaoppisella kehonhuollolla voidaan kehittää kaikkia näitä ominaisuuksia koska yksi kehonhuollon seurauksista on parantunut kehontuntemus, ja kehontuntemus on kaiken fyysisen hyvinvoinnin ja suorituskyvyn perusta—se määrittelee kehonhallintasi tason.

Kehontuntemus viittaa kykyyn havaita, tuntea ja aistia omaa kehoaan, sen asentoja ja liikkeitä.

Käytännössä kehonhuolto voi olla mitä tahansa liikuntaelimistön kudoksia stimuloivaa mobilisointia tai aktivointia. Se voi tapahtua putkirullan avulla tai hierontapalloa käyttämällä, venyttelemällä tai joogaamalla, eri eläinliikkeitä harjoittelemalla tai vaikkapa vastuskuminauhoja luovasti käyttäen—venyttelyä tehostamassa. Kaikki nämä ja monet muut harjoittelun muodot ovat osa Prime Movement kehonhuoltovalmennusta.

 

Valmennukseen kuuluu:

  • Sovitun määrän tapaamisia pääkaupunkiseudulla
  • Kehonhuollon ohjelmointi ja seuranta
  • Harjoittelun ohjelmointi ja seuranta
  • Jatkuva sähköpostituki
  • Skype konsultaatiot etävalmennuksissa

Hinta alkaen 90€ / kk etävalmennuksissa, muuten määräytyy pitkälti tapaamisten tiheyden mukaan.

 

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja tule ilmaiseen Movement Screening tapaamiseen niin selvitetään mistä sinun matkasi kohti fyysistä autonomiaa voi alkaa.

Yhteydenotto